Corona Virus (informatie)

Beste trouwe klant van klein obbink,

Het welzijn van onze collega’s, leveranciers en klanten gaat voor alles. We nemen daarom continu de voorzorgsmaatregelen in acht en bekijken de situatie op dit moment met enige spanning van dag tot dag. De richtlijnen van de overheid en het RIVM worden binnen klein obbink nageleefd. Met deze maatregelen houden we grip op het virus. Aan de andere kant waarborgen we de continuïteit van ons bedrijf en onze performance aan jullie. We hopen jullie zoveel mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn, en we rekenen hiervoor ook op jullie. Samen maken we het verschil, ook in deze bijzondere tijd. 

  • 14-12-20 update

De lijsten met essentiële winkels zijn inmiddels op meerdere nieuwssites te lezen gelukkig. De rijksoverheid is enorm moeilijk te bereiken. 

ook voor ons is nog niet alles 100% duidelijk. 

Dierenspeciaalzaken mogen open blijven. Tuincentra niet. We concluderen hieruit dat er een scheiding in de winkel gemaakt moet worden wanneer u voeders verkoopt in combi met Tuin en/of DHZ-producten. De rest van de winkel blijft dicht. 

Een afhaalfunctie van DHZ-zaken mag open blijven. Klanten mogen dus online of telefonisch bestellen. Ook kan er gedacht worden aan het inrichten van een loket waar klanten ter plekke een bestelling kunnen plaatsen en ophalen. 

Winkels buiten voor kerstbomen en bloemenverkoop mogen open blijven. Een klant mag op een buitenterrein een kerstbomen of bloemen aanschaffen. 

Klein Obbink verkoopt Tuin, Dier en DHZ. We mogen nog dierenproducten verkopen en de dierenafdeling blijft dus ook open. De rest van de winkel zetten we af .

DHZ-artikelen kunnen via onze webshop, maar ook telefonisch geplaatst worden. We richten een servicebalie in waar deze producten opgehaald kunnen worden. Het gehele tuinassortiment kan door klanten besteld worden,  zowel telefonisch als via de webshop. Dit wordt (op afspraak) bij klanten thuis bezorgd. 

Hopelijk is het iets duidelijker zo. 

Wordt vervolgd zodra we meer weten. 

Groeten,

Team klein obbink

  • 01-03-20

We Nemen enkele regels in acht ook om de winkel zo lang mogelijk open te houden.(dus ook uw belang)

  • !!!! IVM CORONA VIRUS KEREN WE OP DIT MOMENT GEEN GRATIS ZAKKEN UIT !!!!!de zakken die u koopt tellen wel gewoon mee en door. (zie voorwaarden)
  • Kom liefst ALLEEN naar onze winkel (dus niet met het helen gezin)
  • Ga niet hamsteren. Haal wel op tijd nieuwe zak voer (advies doe dit in de toekomst altijd , wacht niet tot de zak helemaal leeg is.
  • bestel evt voer voor over week of over twee weken enz. We zetten het voor u apart en mailen of bellen u als het binnen is.U kunt dit ook doorgeven via contact opnemen Het beste kunt u de barcode (EAN,Streepjescode) doorgeven en het aantal.
  • Houdt afstand van 1.5 meter tussen klanten en ons personeel.
  • Volg altijd de instructie's van ons personeel op.
  • kijk regelmatig op deze pagina of er nog aanpassingen zijn.
  • Pinnen (gelieve)

Hoe kunt u ons helpen door deze onzekere en Vreemde tijd 

Gun ons soms wat tijd bv om producten te bestellen niet 

* bezorgen is binnen de geldende postcode gebieden.