GROTEZAKACTIE

GROTE ZAKACTIE
Sparen voor gratis zak voer!
Voorwaarden:
* Actie is geldig op hondenvoer en kattenvoer in verpakkingen groter dan 7,5 kg.
* Bij elke 10e zak krijgt u 1 zak gratis.
* Klein Obbink mag zonder opgave van reden stoppen met de actie.
* Is er  binnen 6 maanden Geen Zak meer aangekocht mag klein obbink uw verwijderen uit het systeem en heeft u geen recht meer op vergoeding van deze actie. (05-03-20)
* Telt niet mee in combinatie met andere actie's 
* Mocht Klein Obbink besluiten de actie te stoppen krijgt u het aantal zegels als korting. (bv. u heeft 6 zegels krijgt u 60 % korting op uw volgende aankoop)
* Mocht barcode niet werken in ons systeem hoeft Klein Obbink geen verantwoording af te leggen. Klein Obbink is hier niet verantwoordelijk voor.
* Let op u bent verplicht uw naam en adres door te geven.
* U bent zelf verantwoordelijk uw postcode en huisnummer door te geven om de zak te laten meetellen voor de actie (u kunt hier later geen aanspraak meer op maken)
* Mocht u verschillende soorten enof merken gebruiken, tellen we bij de gratis zak de goedkoopste zak die in de reeks zit.
* Allen Geldig op assortiment artikelen.Mocht u een apart soort bestellen kan u in overleg deze ook laten meetellen.(vraag dan naar de voorwaarde.)
* Actie geldig alleen op zakken die in de winkel worden afgehaald.
* De gratis zak kan niet in de maand december worden op geëist. ivm met moeilijker bestellen van producten.
!!!! IVM CORONA VIRUS KEREN WE OP DIT MOMENT GEEN GRATIS ZAKKEN UIT !!!!!
de zakken die u koopt tellen wel gewoon mee en door. Mocht er een lockdown van toepassing zijn in Nederland tellen de zakken gekocht in deze periode NIET MEE voor de actie.