Bayer Vlieg&muggenspray Natria 400 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alleen online

Bayer Vlieg&muggenspray Natria 400 ml

-online verkoop (voor levertijd bel 0314-651549)-- --
€ 11,45 (incl. btw) € 9,46 (excl. BTW)
Inclusief belasting
block Niet op voorraad bel voor nieuwe beschikbaarheid !!!!!! 0314-651549
 • VEILIGE SSL VERBINDING VEILIGE SSL VERBINDING
 • LET OP ER ZIJN ARTIKELEN DIE WE NIET KUNNEN VERZENDEN, DEZE KUNT ALLEEN AFHALEN IN ONZE WINKEL LET OP ER ZIJN ARTIKELEN DIE WE NIET KUNNEN VERZENDEN, DEZE KUNT ALLEEN AFHALEN IN ONZE WINKEL
 • ALTIJD GRATIS RETOUR IN ONZE WINKEL ALTIJD GRATIS RETOUR IN ONZE WINKEL
Omschrijving
Werkzame stof: 1% piperonylbutoxide en resp. 0,2% pyrethrinen Werkzaam tegen: vliegen en muggen Vliegen- en muggenspray doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten. Geschikt voor slaapkamers Snelle werking Ook tegen motten zoekwoord
Datasheet
6087134
4000680063063
Verzenden / afhalen / Retour

  Vandaag besteld, Dezelfde dag afhalen of bezorgen

  Bij afhalen ontvang je een bericht dat het klaar ligt voor afhalen. Tijdens de openingstijden proberen we min binnen 1 uur u een bericht te geven.

  Bezorgen zal normaal tussen 18.00 en 19.00 uur zijn dezelfde avond.

  LET OP !! verzendkosten kosten worden eind van afronding van de bestelling pas toegevoegd. (dit is een keuze die u kunt maken)

  Standaard staan artikelen op afhalen in onze winkel (dit is gratis). Staat de keuze verzending niet bij de keuze , dan staat er een artikel tussen wat niet kan worden verzonden.

  Kijk ook goed of een artikel wel verzonden kan worden (dit staat bij de artikelen) en bezorging is geen verzending kijk naar de voorwaarde die we hebben bij bezorging. 

  chat Reacties (0)